Total Erhvervsaftale

Veloplagte medarbejdere lønner sig.

...med totalløsningen fra Frederiksberg Sportsklinik Erhverv

 

Reducer sygefravær i din virksomhed og få derigennem del i de 37 mia. kr., som sygefravær ifølge Arbejdsmarkedsdirektoratet årligt koster.

 

Med en personalepakke fra Smifa health-care og Frederiksberg Sportsklinik får din virksomhed en totalløsning. Personalepakken giver virksomhedens ansatte adgang til individuel behandling og rådgivning med mulighed for brug af mekanisk massagestolen efter behov på virksomhedens adresse.

 

Ved aftale om personalepakke udfærdiger vi en kontrakt, hvori vi aftaler et fast antal timer og en fast ugedag. (Evt. flere dage pr. uge, eller et bestemt tidsinterval som eksempelvis hver anden uge).

 

For mindre virksomheder, som ikke har den fornødne plads/tid til, at der kommer en behandler ud på virksomhedens adresse, kan vil tilbyde en ordning, hvor virksomheden køber rabatkort med 10 behandlinger. Kortet er ikke personligt, og det kan derfor cirkulere mellem virksomhedens ansatte efter behov. Behandlingerne foretages på en af Frederiksberg Sportsklinikkers klinikker.

 

På klinikkerne forefindes olie, lagner, håndklæder etc., således klienten ikke selv skal have besvær med at medbringe dette.

 

Første gang vores massør møder en ny klient, ønsker vi at bruge en time, så der ud over behandling også bliver tid til at skrive en kort journal og 'skræddersy' en individuel behandling.

 

Den manuelle behandling og rådgivning suppleres med et antal mekaniske massagestole, som står permanent i din virksomhed. Herved får I ubegrænset adgang til massage. Der er mulighed for enten at købe, leje eller lease. Vi kan tilbyde prøveopstilling af mekanisk massage stol i 14 dage i forbindelse med firmaaftale om manuel behandling.


Ingen virksomhed er for stor eller for lille til at nedbringe sit sygefravær.