Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage på arbejdetFysiurgisk massage er den mest effektive og problemløsende massageform for statiske skader i muskler, sene og led, der findes.  

 

Det er en meget dybdegående klinisk massageform baseret på en bred anatomisk viden om musklernes opbygning, udspring og vedhæftninger, og når den viden omsættes til behandling viser den fysiurgiske massage sin styrke i forhold til andre massageformer. Den afhjælper nøje definerede lidelser i bevægeapparatet, og fungerer uden tvivl som den mest  smertelindrende og resultatfremmende behandling  på arbejdsskader såsom musearm, ryg/skulder/nakkesmerter, hovedpine m.m.  

 

Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer som ophobet sig i vævet som hårde knuder - myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og blod til arbejdsområdet, hvilket hæmmer musklernes arbejde, men ved hjælp af denne massage optimeres tilførslen af blod og næring til cellerne, og stofskiftet forbedres. Kroppens selvregulerende egenskaber til at opbygge sig selv aktiveres, og kan lettere overkomme at bekæmpe affaldsstoffer, toksiner, bakterier og eventuel indtaget medicin.  

 

Denne massage kan godt mærkes på kroppen og er ikke til sammenligning med de mere sanselige behandlinger. Trykket lægges dog i respekt og overensstemmelse med klientens følsomhed og smertetærskel.