Job muligheder

Vores Erhvervsafdeling har jævnligt brug for nye massører, zoneterapeuter, fysioterapeuter, Body SDS´er m.m. Vi ansætter kun behandlere der er RAB uddannet eller på anden måde momsfritaget. Så ønsker du at komme i betragtning, når der bliver en ledig stilling, skal du sende os en ansøgning samt cv til . Du vil så få en bekræftelse på din ansøgning og vi vil kontakte dig, når der bliver en stilling ledig, der passer til din profil.

  

Vi har nogle store firmaer, hvor vi tilbyder medarbejderne, individuel tilpasset behandlinger, hvor vi tager hensyn til hver enkelt medarbejders ønsker og behov.

 

Vi stiller det nødvendige udstyr til rådighed for dig, som står fast hos firmaet. 

 

Vi kan tilbyde fast arbejde, 1 eller 2 dage om ugen i Storkøbenhavns område, hvor du på forhånd kender dine arbejdstider og indtjening.

 

Vi har også vores eget interne uddannelsesprogram, som det er gratis at deltage i, så længe du arbejder for Frederiksberg Sportsklinik Erhverv.

 

Der vil også være mulighed for at arbejde som vikar, i forbindelse med sygdom og ferie.

Vi forventer at du er mødestabil, pligtopfyldende og punktlig. Du udfører jobbet på en service-minded og positiv måde, samt ønsker at arbejde indenfor området i en årrække og ikke kun ser jobbet som noget midlertidigt.

 

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte:

 

Jørn Bo Nilsson

E-mail:

Tlf. 50 50 70 80